четверг, 16 марта 2017 г.

ЗВІТ ПРО РОБОТУ В РАМКАХ ПРОЕКТУ З ІКТ


В рамках шкільного  проекту  був проведений цикл безкоштовних  майстер-класів з ІКТ з 6.02.17р.-10.02.17р.були запрошені всі бажаючі, а також у школі працював безкоштовний консультаційний пункт по роботі з мобільним телефоном. Наші консультанти допомогали зробити  вам елементарні налаштування  телефону (налаштувати швидкий набір, встановити мелодію, картинку, будильник, відрегулювати гучність дзвінку, яскравість та ін.), скачати та встановити мобільні додатки на смартфон.
6 лютого всі бажаючі прийняли участь в майстер-класі
 «Електронна пошта». Власна електронна пошта потрібна не лише для спілкування, а й для реєстрації у різноманітних додатках, таких як «Приват 24», «ВКонтакте», «Однокласники», особистий кабінет компанії ДТЕК, та ін.) .Присутні навчилися реєструватися в  електронній пошті та ознайомилися з тонкощами скриньки.

7 лютого  в школі № 9 пройшов майстер клас "Оплата комунальних послуг через мережу Інтернет". Присутні були ознайомлені з роботою в Приват24, 104.ua, а також як створити власні кабінети в ДТЕК. Кожен із слухачів відчув переваги оплати комунальних послуг не виходячи з дому.
8 лютого - майстер клас "Мобільні додатки" охопив аудиторію батьків, яких зацікавила перспектива оптимально використати можливості смартфону. Заняття пройшло продуктивно. Були розглянуті такі мобільні додатки як: "Сімейний бюджет", "Приват24", "Дуолінго", "АТБ", "Varus", "CLEANit" та ін. Також на занятті ознайомили з сайтами, де можна скачати безкоштовні мобільні додатки. По закінченню заняття були проведені короткі консультації для тих, хто зацікавився конкретним додатком.

9 лютого – «Розрахунки сімейного бюджету програмою Excel»



          







10 лютого -  був проведений майстер-клас "Програми-додатки для полегшення роботи за комп’ютером". Мета даного заходу - це ознайомити батьків і мешканців міста з програмами-додатками, вказати на їх користь і довести те, що працювати за комп’ютером не страшно, а, навпаки, дуже легко і просто.


 Відвідувачі курсів навчилися створювати скріншоти, скачувати відео з YouTub без установки програм, одним кліком, та дізналися про програму для чистки "сміття" комп’ютера - Ccleaner і навчилися її встановлювати на ПК.


Комментариев нет:

Отправить комментарий